logo

Obilićev Venac 38, Niš Tel: 018 4511 239069 606 939

Ponuda

Nudimo Vam originalne kao i zamenske auto delove svih svetskih proizvodjača

Otvori

Novo !!!

Izdvajamo

Ponuda

Svi od desetak hiljada artikla u našem maloprodajnom objektu imaju uredne deklaracije koje potvrđuju poreklo i kvalitet proizvoda.
Na našem tržištu posebnu opasnost predstavljaju delovi sumnjivog kvaliteta, što možete izbeći kupovinom u našim prodajnim objektima. Auto Prestige posebnu pažnju obraća na poreklo i kvalitet robe kao i održavanje cena niskim čime smo i stekli poznato ime u prodaji rezervnih delova kao i poverenje kupaca a samim tim i jedan od vodećih pozicija na domaćem tržištu. Svi artikli kupljeni u našem objektu imaju garanciju od strane proizvođača što je još jedna od potvrda kvalitetnog odabira i proizvođača i dobavljača i odnosa sa kupcima.
Neki od naših artikala:
amortizeri, vodene i benzinske pumpe, svećice, grejači, filteri, brisači, akumulatori, klinasto remenje, zupčasto remenje, kanalno remenje, pločice, paknovi, diskovi, doboši, autokozmetika i oprema...
Bavimo se distribucijom auto delova poznatih svetskih proizvođača. Na domaćem tržištu sarađujemo sa velikim brojem veleprodaja koje mogu da ispune naše zahteve: visok kvalitet uz pristupačne cene i koje mogu da garantuju za poreklo i originalnost robe.
Dobavljači koji ispunjavaju ove "uslove" su dobrodošli!

Radno vreme:

24 sata hitna služba

Ponedeljak - Petak: 8:00h - 16:00h

Subota: 8:00h - 14:00h