logo

Obilićev Venac 38, Niš Tel: 018 4511 239069 606 939

Ponuda

Nudimo Vam originalne kao i zamenske auto delove svih svetskih proizvodjača

Otvori

Novo !!!

Izdvajamo

O nama

AutoSportivo na našem tržištu postoji od 2011.godine.Osnivači su ljudi sa višegodišnjim iskustvom u oblasti auto delova i mehanike,sa ciljem da zadovolje sve više zahteve tržišta.
Pouzdanost,tačnost i stručnost su nase odlike,kojima se borimo za svoje mesto.Više od 15 godina iskustva u distribuciji rezervnih auto delova i više od 10 godina iskustva u servisiranju vozila, dovoljan su garant sigurnosti svim korisnicima naših usluga.
Širok asortiman rezervnih auto delova , kao i auto servis Saša u Matejevcu,za niški region,omogućava vam završavanje svih poslova na “jednom mestu”.

Asortiman rezervnih delova se bazira na proizvodima renomiranih evropkih i svetskih proizvodjača.Direktan kontakt sa ino-distributerima i proizvodjačima, omogućavaju nam da vam ponudimo pristupačne cene,prilagođene našem tržištu i vašim potrebama.
Odlična saradnja sa ovlašćenim servisima, pruža vam i mogućnost poručivanja originalnih delova za vaše vozilo.
Sve informacije vezane za asortiman rezervnih delova ili slobodan termin u našem servisu, možete dobiti preko telefona ili e-mail-a.
Veoma uspešna saradnja sa preduzećima specijalizovanim za prevoz robe ,omogućava kupcima širom Srbije brzu dostavu delova na željenu adresu, u roku od 24 sata! Dovoljno je da nas pozovete, ostavite vaše podatke a sve ostalo pepustite nama.
Način plaćanja takođe određujete sami: virmanski, čekom ili gotovinski.
MI SMO VAŠ TIM!

Radno vreme:

24 sata hitna služba

Telefon: 069 / 606-939

Ponedeljak - Petak: 8:00h - 16:00h

Subota: 8:00h - 14:00h